UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Trideseta zaporedna zmaga za konec jesenskega dela.

Trideseta zaporedna zmaga za konec jesenskega dela.

Ekipa mlajših deklic A (U12) je z včerajšnjo tekmo v Škofji Loki zaključila uspešen tekmovalni teden v katerem so nastopile štiri ekipe zmajčic.
Poleg članic, katere so slavile veliko in pomembno zmago na derbiju v Litiji so nastopile še obe ekipi starejših deklic in že omenjene mlajše deklice A.

V sredo so se podobno kot članice na gostovanje odpravile tudi starejše deklice B (U13), ki so se v Žalcu pomerile z absolutnimi favoritinjami ekipo Zelenih dolin. Dekleta so se borile po najboljših močeh vendar so bile gostiteljice enostavno premočan nasprotnik. Zadovoljni smo lahko s prikazanim v drugem polčasu, ki so ga zmajčice izgubile z vsega zadetkom zaostanka, medtem ko so bile v prvem delu enostavno v senci domače ekipe.
Ekipo starejših deklic B (U13) čaka zadnja tekma v jesenskem delu tekmovanja v nedeljo, ko bodo v dvorani Krim na Galjevici gostile ekipo iz Rač.

V četrtek so nastopile igralke ekipe starejših deklic A (U14), ki so na prestavljeni tekmi 6. kroga v Tivoliju gostile ekipo Save Kranj. Prvih deset minut smo videli nezainteresirano, nezbrano igro zmajčic, ki so se mučile z borbenimi gostjami iz Kranja. Po minuti odmora domače trenerke so se stvari začele postavljati na svoje mesto. Razlika se je iz minute v minuto višala in na koncu so zmajčice letnika 2004 vpisale še šesto suvereno zmago v letošnji sezoni in trideseto (30) zaporedno zmago v tekmovanjih svojega letnika ter jesenski del tekmovanja končale na vodilnem mestu skupine center državnega prvenstva.

V soboto so nastopile še zmajčice letnika 2006 in mlajše. Ekipa mlajših deklic A (U12) je na gostovanju v Škofji Loki brez večjih težav premagala svoje nasprotnice. V nedejo jih čaka še zadnja tekma jesenskega dela, ko bodo na Galjevici gostile nasprotnice iz Novega mesta.

Državno prvenstvo za starejše deklice A (U14), skupina center
RK Olimpija – RK Sava Kranj  32:18 (15:4)

#Zmajčice
Šteblaj L., Barukčić T., Strlič L., Gorenčič N. 11 (1), Giuliatti M., Nišavić T. 9 (1), Petek L., Zadravec L. 2, Kukovec Neumann L., Povirk K., Lubej Fink A. 1, Novak T., Vinski I. 8, Sabotič L., Lehmann M. 1, Pajazetović L.

7m: 5/2
Izključitve: 6 min.

Državno prvenstvo za starejše deklice B (U13), skupina center
RK Zelene doline Žalec – RK Olimpija  29:18 (17:7)

#Zmajčice
Barukčić T. 3 (1), Strlič L. 5, Avdemoski L., Pantić M., Vodopič T. 1, Šteblaj L., Ljubijankić N. 5, Čorić M. 7, Sabotič L. 3, Trenchevska M., Lehmann M. 1

7m: 5/1
Izključitve: 2 min.

Državno prvenstvo za mlajše deklice A (U12)
ŽRD Škofja Loka – RK Olimpija  8:18 (2:11)

#Zmajčice
Miloševič V., Avdemoski L., Pantić M., Trivković J., Ljubijankić N., Bajrić S., Kukavica A., Babič M., Sicherl Škrjanc R., Divović J., Kostić T., Pervić E. Petković A.

7m: 3/0
Izključitve: 2 min.