UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Dve zmagi za uspešen začetek novega leta

Dve zmagi za uspešen začetek novega leta

Ekipi kadetinj in starejših deklic B sta v soboto odigrali prvi tekmi v novem letu. Starejše deklice so gostile moštvo iz Kočevja, nasprotnice kadetinj pa so bile igralke iz Škofje Loke.

Na prvi tekmi je ekipa starejših deklic B brez večjih težav premagala nasprotnice iz Kočevja. Zmajčice so povedle s 4:0, a so se jim igralke Kočevja kmalu približale na 6:4. Po minuti odmora, ki jo je zahtevala trenerka zmajčic pa so se igralke zopet zbrale in zaigrale tako kot se je od njih zahtevalo. Razlika v zadetkih je zopet narasla na +5 in ostala enaka do konca prvega dela igre. V drugem polčasu so zmajčice samo še povečevale razliko, ki je kmalu znašala 10 zadetkov in se na koncu tekme ustavila pri +12.

Starejše deklice B
RK OLIMPIJA – RK EVRO CASINO KOČEVJE  25:13 (13:8)

#zmajčice
Džambo Ka., Veber Marton T. 2 , Džambo Kr. 3 , Džambo L., Seliškar P. 2 (2), Vidmar L. 4 , Gazvoda M. 6 (1), Dukarič E. , Šebenik E. 1 , Erjavec N. ,  Jušić M. 7 (1), Babača H., Spasova B., Ilnikar T.

Sedemmetrovke: 6/4
Izključitve: 6 min.

Na drugi tekmi je ekipa kadetinj gostila moštvo Škofje Loke. Zmajčice so se želele maščevati za poraz v Škofji Loki in na takšen način tudi stopile v samo tekmo. Gostje so sicer povedle z 1:0 in kot se je izkazalo na koncu tekme je bilo to tudi edino vodstvo gostujoče ekipe na tekmi. Zmajčice so kmalu povedle za dva zadetka razlike in držale vodstvo do samega konca prvega polčasa, ko so se gostje uspele približati in na koncu tudi izenačiti rezultat.
Drugi del se je začel izenačeno do rezultata 14:14, ko so se zmajčice uspele s štirimi zaporednimi zadetki odlepiti na varno razliko. Slednjo so z borbeno in srčno igro uspele obdržati do konca tekme in se zasluženo veselile četrte zmage v letošnji tekmovalni sezoni.

Kadetinje
RK OLIMPIJA – ŽRD ŠKOFJA LOKA  28:26 (12:12)

#zmajčice:
Markovič M. (15 obramb) , Boškič T. 14 , Dejak N., Šljivar M. 2 , Oplotnik P. 2 , Šušteršič H. 1 , Dovč M. , Korošec L. 1 , Pacek L. 6 (1) , Juvan J. ,  Marinko S. , Gudžulič T. 1 , Ribič V. 1 , Oletič E. , Pejič D.

Sedemmetrovke: 3/1
Izključitve: 10 min.