UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Lepa rokometna sobota, navkljub dvema porazoma

Lepa rokometna sobota, navkljub dvema porazoma

Ekipi naših najmlajših zmajčic sta danes gostovali pri njihovih sovrstnicah iz Vrhnike. Obe ekipi, tako mlajše deklice A kot B sta odšli domov praznih rok, vendar pa so predvsem mlajše deklice A prikazale lep napredek glede na lansko sezono, ko so proti isti ekipi Vrhnike izgubile za 20 in 10 zadetkov razlike. Tokrat so morda celo malo pod vtisom lanskih rezultatov odigrale tekmo z nekim strahom in dopustile domačim rokometašicam, da so po našem začetnem vodstvu prevzele pobudo in na koncu slavile s tremi zadetki prednosti.
Ekipa mlajših deklic B je po zmagi v prvem krogu tokrat naletela na izredno razpoložene Vrhničanke in jim do rezultata 8:8 nudila zelo dostojen odpor, nato pa je zadostovalo nekaj minut nezbranosti in posledica je bila pet zadetkov prednosti za domače rokometašice po prvem delu igre. Tudi drugih 20 minut so bile domačinke bolj razpoložene in slavile na koncu s šestimi zadetki prednosti.
V vsakem primeru, pa deklicam nimamo kaj očitati, kajti prvenstveno igrajo tekme, da se naučijo kaj novega in da vzljubijo rokomet. Rezultat je drugotnega pomena in da… vsaka zmaga je lepa, vendar tudi poraz je sestavni del rokometne igre iz katerega se veliko naučimo in na njem gradimo. Zatorej, čestitke našim deklicam za prikazane igre in gremo naprej stopnico po stopnico.

Mlajše deklice B
DRŠ VRHNIKA – RK OLIMPIJA  26:20 (14:9)

#zmajčice:
Godler A., Volčič Z. 3, Barukčič I. 7, Jamnik T. 1, Klepič M. 1, Ahmetovič S., Begič I., Accetto E. , Bukvič T., Kovačevič L. 1, Zečevič N., Čauševič E. 7, Macenovič S

Sedemmetrovke: 2/0
Izključitve: 0

Mlajše deklice A
DRŠ VRHNIKA – RK OLIMPIJA  17:14 (8:6)

#zmajčice
Džambo K., Veber Marton T., Volčič Z. 1, Barukčič I. 3, Džambo L., Jarnovič L. 9, Begič I., Erjavec N. 2, Čauševič E., Krebs A., Babača H. 1, Spasova B. 1

Sedemmetrovke: 5/4
Izključitve: 2 min.