UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Sezona 2012/2013 je končana! Prihodnost pa sila negotova!

Sezona 2012/2013 je končana! Prihodnost pa sila negotova!

Sezona je končana za prav vse selekcije zmajčic. V soboto je s tekmovanjem končala ekipa starejših deklic, ki je zaman čakala svoje nasprotnice iz Ptuja, s katerimi bi se morala pomeriti na zadnji tekmi sezone. V nedeljo pa so igralke članske ekipe na čelu s trenerko Vesno Petrovič na revijalni tekmi 1.B DRL za ženske v Hrpeljah prevzele pokal in medalje za najboljšo ekipo letošnje sezone v tem tekmovanju.

Povzetek letošnje sezone je naslednji:
Članska ekipa je osvojila prvo mesto v 1.B DRL za ženske in se po eni sezoni igranja v “drugoligaški” konkurenci vrnila v prvoligaško druščino.

Ekipa kadetinj je osvojila končno 11. mesto v državnem prvenstvu za kadetinje in po vseh pretresih, ki so se zgodili v klubu postavila temelje za nadaljne delo in tekmovanje v naslednji sezoni.

Ekipa starejših deklic je osvojila končno 12. mesto v državnem prvenstvu za starejše deklice A.

Ekipi mlajših deklic A in B sta osvojili 5. oziroma 4. mesto v državnem prvenstvu za mlajše deklice, skupina Center.

Po vseh dogodkih, ki so pretresli klub v zadnjih treh sezonah, so temelji dela selekcij znova nekako postavljeni. Sedem osnovnih šol, selekciji mlajših deklic A in B, selekciji starejših deklic A in kadetinj so zagotovilo za prihodnost rokometnega kolektiva iz Tivolija.
Toda, kakšna bo prihodnost? Ta je v tem trenutku, v teh dneh zavita v meglo. Nam bo uspelo rešiti veselje deklet do igranja rokometa? To bo znano v tem mesecu. Je pa na žalost v prestolnici zelo malo posluha in podjetij, ki bi želela pomagati mladim dekletom pri ukvarjanju s športom.

Jih bomo enostavno prepustili ulici ali sedenju pred računalnikom?