UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Mlajše deklice navkljub porazoma pokazale pravi pristop in srčnost

Mlajše deklice navkljub porazoma pokazale pravi pristop in srčnost

Najmlajši ekipi zmajčic, ki sta večinom sestavljeni iz igralk letnika 2004 sta se v petek in nedeljo pomerili proti ekipama mestnih tekmic. Mlajše deklice A so v petek odigrale tekmo proti ekipi Krima, medtem ko se je ekipa mlajših deklic B v nedeljo pomerila z ekipo Ljubljane. Obe ekipi sta sicer doživeli minimalne poraze vendar pa so zmajčice pustile lep in vzpodbuden vtis.
Na petkovi tekmi mlajših deklic A je zmajčice pokopala začetna trema in tudi nekaj strahu pred leto starejšimi tekmicami, ki so si hitro priigrale prednost šestih zadetkov. Drugi polčas so zmajčice pokazale pravi obraz in dovolile, da jim nasprotnice dajo samo štiri zadetke kar pa je bilo na žalost premalo za rezultatski preobrat. Kljub temu si naše igralke zaslužijo vse čestitke za vztrajnost, nepopustljivost in borbenost do zadnjega zvoka sirene.
V nedeljo je večino igralk ekipe mlajših deklic A čakala tekma v leto nižji kategoriji v kateri so se pomerile z igralkami ekipe RK Ljubljana. V zelo izenačeni tekmi je na koncu za zmago gostiteljic prevagala igra v obrambi katera ni dovoljena po Pravilih tekmovanja mladih, a na žalost opažamo, da se jo poslužuje kar nekaj ekip v tekmovanju mlajših deklic B. Zato opozarjamo, da v 15. točki Propozicij tekmovanja ZRKTM jasno piše, da je v kategoriji mlajših deklic B dovoljena le osebna obramba na svoji polovici igrišča in ne obrambne postavitve 6:0.
Vse igralke ekip mlajših deklic A in B si za prikazano v petek in nedeljo zaslužijo vse pohvale!

 

Državno prvenstvo za mlajše deklice A, skupina center
2. krog
RK Krim Mercator – RK Olimpija 17:13 (13:6)

Zmajčice;
Đajić D., Geršak J., Povirk K. 3, Lahajnar M., Vinski I. 5, Nišavič T., Giullatti M., Vuk M., Bukvič T. 3, Zadravec L. 1, Kukovec Neumann L., Đajić B., Petek L. 2, Krnc H.

Sedemmetrovke: 2/1
Izključitve: 0 min.

 

Državno prvenstvo za mlajše deklice B, skupina center
2. krog
Rokometni klub Ljubljana – RK Olimpija  23:20 (5:6, 8:6, 6:3, 4:5)

Zmajčice;
Đajić D., Povirk K. 4 (1), Sabotič L., Lahajnar M., Pugelj Š., Vinski I. 6, Nišavič T. 1, Giuliatti M clomid tablets., Zadravec L. 3, Kukovec Neumann L., Petek L. 3, Krnc H. 3

Sedemmetrovke: 2/1
Izključitve: 0 min.