UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Mestni obračun na Galjevici uvod v tekmovalni vikend

Mestni obračun na Galjevici uvod v tekmovalni vikend

Za naša dekleta bo ta konec tedna znova tekmovalno obarvan. Tri ekipe zmajčic se bodo pomerile s svojimi sovrstnicami v tekmovanju državnega prvenstva.
Za uvod nas že v petek čaka mestni obračun na Galjevici, kjer se bodo dekleta selekcije starejših deklic B pomerile z rokometašicami Krima Mercatorja. V sklopu priprav na to tekmo so se  starejše deklice na torkovem treningu pomerile s svojimi starejšimi kolegicami iz ekipe kadetinj. V dinamičnem srečanju v katerem so se mlajše zmajčice hrabro in brezkompromisno zoprstavile starejšim klubskim kolegicam so bile pričakovano boljše slednje vendar pa moramo omeniti, da so mlade zmajčice skoraj do samega konca srečanja dihale za ovratnik svojim starejšim nasprotnicam, ki so na koncu slavile z 32:20… Jutri bodo imela dekleta na Galjevici vsekakor bučno podporo s tribun. Tekma se bo pričela ob 18.55 uri.

V nedeljo pa sta v mali dvorani Športnega parka Tivoli na sporedu še tekmi mlajših deklic B in kadetinj. Najmlajše zmajčice se bodo ob 15. uri pomerile z sovrstnicami iz Vrhnike medtem ko bodo najstarejše zmajčice poizkušale popraviti vtis iz zadnje tekme, gostovanja pri rokometašicah Krke.
Kadetinje se bodo ob 16.15 uri pomerile z ekipo Nakla Peka Tržič, ki je trenutno tretje uvrščena ekipa v tekmovalni skupini Center, državne lige za kadetinje. Vse kar pričakujemo od deklet je brezkompromisna, srčna borba z veliko želje in tekmovalnosti.

Zmajčice, želimo vam uspešen tekmovalni konec tedna! Srce, želja, pogum, cilj, nepopustljivost ter užitek! Imejte to in imele boste vse!