UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Mlajše deklice A šeste v državi!

Mlajše deklice A šeste v državi!

V Kopru se je ekipa mlajših deklic A potegovala za četrto mesto v državi na turnirju kjer sta jim nasproti stali ekipi Ž.U.R.D. Koper in RK Jeruzalem Ormož. Ekipa mlajših deklic A, katero v večini sestavljajo igralke letnika 2004 (le tri so letnika 2003) se je na turnir uvrstila kot drugouvrščena ekipa rednega dela tekmovanja v skupini Center kjer so dekleta odigrale 12 tekem. Osem zmag in štirje porazi so jih pripeljali v boj za končno četrto mesto v državi. Sobota jim ni bila povsem naklonjena saj so proti domači ekipi remizirale, na drugi tekmi pa morale priznati premoč Ormožank. Končno šesto med dvajsetimi sodelujočimi ekipami v državnem prvenstvu je zelo lep končni rezultat naših mladih zmajčic, ki si za doseženo in prikazano v letošnji sezoni zaslužijo vse pohvale.

Igralke letnika 2004 še niso povsem končale s tekmovanji kajti v soboto jih čaka še turnir za končno 7. mesto v državi ni ne dvomimo, da bodo želele popraviti vtis iz Kopra in pokazati vse kar znajo na teh zadnjih dveh tekmah v sezoni.

Državno prvenstvo za mlajše deklice A, finalni turnir 4. do 6. mesto
Ž.U.R.D. Koper – RK Olimpija  14:14 (6:5)

Zmajčice;
Đajić D., Povirk K. 2, Lahajnar M., Vinski I. 4, Nišavić T., Giullatti M., Bukvič T. 7 (1), Zadravec L., Kukovec Neumann L., Đajić B., Petek L., Geršak J., Krnc H. 1

Sedemmetrovke: 3/1
Izključitve: 2 min.

Zapisnik tekme: http://infostatx.rokometna-zveza.si/pdfs/165097/Zapisnik.pdf

Državno prvenstvo za mlajše deklice A, finalni turnir 4. do 6. mesto
RK Olimpija – RK Jeruzalem Ormož  10:13 (4:6)

Zmajčice;
Đajić D., Povirk K. 1 (1), Lahajnar M., Vinski I. 4, Nišavić T., Giullatti M., Bukvič T. 4 (1), Zadravec L., Kukovec Neumann L. 1, Đajić B., Petek L., Geršak J., Krnc H.

Sedemmetrovke: 3/2
Izključitve: 0 min.

Zapisnik tekme: http://infostatx.rokometna-zveza.si/pdfs/165098/Zapisnik.pdf

Ekipa mlajših deklic A je v letošnji sezoni odigrala 14 tekem ter dosegla 8 zmag, en neodločen rezultat in bila petkrat poražena.

Za ekipo mlajših deklic A je v letošnjem državnem prvenstvu nastopilo 18 igralk:

Đajić Diana, Povirk Katja, Lahajnar Manca, Vinski Iris, Nišavić Tina, Giullatti Maša, Bukvič Tjaša, Zadravec Lona, Kukovec Neumann Lana, Đajić Bojana, Petek Lea, Geršak Julija, Krnc Hana, Dovč Zara, Gorjup Patricija, Vuk Maruša, Pugelj Špela in Sabotič Lara.

Trenerki Mateji Ivanc, vodji moštva Bojanu Zadravcu in vsem igralkam čestitamo za res lep uspeh in super končni rezultat!