UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Starejše deklice B v velikem finalu državnega prvenstva

Starejše deklice B v velikem finalu državnega prvenstva

Danes so v Ajdovščini starejše deklice B igrale “tekmo sezone” na kateri so odločale o tem ali bodo stopile skozi odprta vrata proti finalnemu turnirju državnega prvenstva katere so si odprle z veliko zmago proti ekipi Zagorja prejšnjo soboto.Epilog današnjega popoldneva v Ajdovščini je : Zmajčice so med najboljšimi tremi ekipami v državi!

Dekleta se niso ustrašile pomembnosti tekme in tako so zopet prikazale čudovito predstavo, podobno tisti katero smo gledali prejšnjo soboto. Domačinke so sicer povedle s 3:1 vendar so jih zmajčice ujele in izenačile rezultat. Domače igralke so zopet povedle s 5:3 a so se naša dekleta zopet vrnila in z delnim rezultatom 4:0 povedle s 5:7 in od tu naprej niso več izpuščale svojega vodstva. Domačinke so sicer uspele izenačiti na 9:9, a so zmajčice z dvema zadetkoma odšle s prednostjo na odmor.
Drugi polčas so zmajčice odigrale suvereno in z dobro obrambo onemogočile domačim igralkam strele od daleč. Slednje so svoje priložnosti iskale v prodorih, ki so jim prinesli 7 zadetkov od katerih so jih kar 5 dosegle iz 7-ih metrov. Zmajčice so 10 minut do konca srečanja povedle za 5 zadetkov prednosti katere niso več izpustile iz svojih rok.

Veselje zmajčic, trenerjev in njihovih navijačev je bilo ob zadnjem znaku sirene nepopisno. Dekleta so zasluženo med najboljšimi tremi ekipami v državi! Iskrene čestitke!

Starejše deklice B
ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA – RK OLIMPIJA  16:20 (9:11)

#zmajčice
Džambo Ka. 25 strelov / 9 obramb, Veber Marton T. , Džambo Kr. 2 , Džambo L., Seliškar P. 3, Jarnovič L. 2 (1), Vidmar L. 4, Gazvoda M. 1, Dukarič E. , Kermavner E.,  Šebenik E. 3, Erjavec N. 5 (2),  Jušić M. 2, Spasova B. , Ilnikar T.

Sedemmetrovke: 6/3
Izključitve: 8 min.
Diskvalifikacija: 1