UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Katastrofa v drugem delu pokvarila dober vtis prvega

Katastrofa v drugem delu pokvarila dober vtis prvega

Ekipa starejših deklic B je na žalost sklonjenih glav zapustila igrišče v športni dvorani na Galjevici. Poraz proti mestnim tekmicam bo morda dekletom prinesel odgovor na novo lekcijo in sicer, da tekma traja 50 minut ter da se bori do zadnjega atoma moči in zadnje sekunde srečanja.
Na Galjevici so bili številni gledalci priča dvema popolnoma različnima obrazoma zmajčic. Blesteče v prvem polčasu in prava mala katastrofa v dugem. Na čelu z vratarko Katarino so zmajčice z borbeno igro presenetile domačinke in zasluženo dobile prvi polčas z dvema zadetkoma prednosti. 25 minut, ki so sledile pa za naša dekleta pomeni novo šolo ali lekcijo za prihodnost. Rokometašice Krima so jih vsled slabe igre popolnoma povozile in zadevale iz polprotinapadov in protinapadov po napakah zmajčic. Rezultat drugega polčasa govori vse, 17:2 za rokometašice Krima. Vsekakor bolečih 25 minut za naša dekleta, ki so na tej tekmi pokazala žal dva popolnoma različna obraza…

RK KRIM MERCATOR – RK OLIMPIJA  24:11 (7:9)

#zmajčice
Džambo Ka., Veber Marton T. , Džambo Kr. 1, Džambo L., Seliškar P. 1 (1), Jarnovič L. 4,Vidmar L. 1 , Gazvoda M. 1, Dukarič E. , Šebenik E. , Jušić M. 3 (2), Babača H., Erjavec N. , Spasova B. , Ilnikar T.

Sedemmetrovke: 3/3
Izključitve: 4 min.