UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Trening zmajčic pod vodstvom ekipe SKLZSlovenija…

Trening zmajčic pod vodstvom ekipe SKLZSlovenija…

V ponedeljek, 13. januarja je kadetska ekipa zmajčic izvedla trening pod vodstvom SKLZ Pro trenerja Mita Šinkovca in fantov iz ekipe SKLZ Slovenija.

Do same realizacije treninga je prišlo na pobudo oziroma bolje rečeno brezplačno ponudbo diagnostičnega funkcionalnega treninga s strani SKLZ Slovenija. Glede na to, da trenerji naših deklet radi odkrivajo raznovrstne načine in oblike treningov so z veseljem sprejeli ponudbo in tako omogočili zmajčicam preizkus malo drugačnega treninga.
Sam trening je potekal pod vodstvom Mita Šinkovca in asistenci glavne trenerke kadetinj Marjete Veber Marton. Ena ura in pol dela je prinesla navdušenje na obrazih igralk in trenerja vratarjev Aleša, ki so oddelali odličen trening. Obenem pa je tudi nekoliko pričakovano prinesla nekaj bolečin v naslednjih dneh…

Če zaključimo… bila je enkratna izkušnja, ki smo jo glede na naše trenutno finančno stanje in želje po raznovrstnosti treningov naših deklet sprejeli z odprtimi rokami. Zahvaljujemo se ekipi SKLZ Slovenija in trenerju Mitu Šinkovcu za odličen trening in prepričani smo, da bomo tudi v prihodnje sodelovali v fizični pripravi igralk vseh naših selekcij.