UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Zmagovit vikend zmajčic

Zmagovit vikend zmajčic

Tri ekipe naših deklet so ta konec tedna nadaljevale s tekmovanji v državnem prvenstvu. Ekipi mlajših deklic A in B sta v soboto v Tivoliju gostili sovrstnice iz Tržiča in Naklega, ekipa kadetinj pa je danes gostovala v Izoli.
Mlajše deklice A in B so brez večjih težav vpisale nove točke v državnem prvenstvu. Ekipa mlajših deklic B je gostila sovrstnice iz Tržiča. Prvi polčas tekme je minil v izenačeni igri, zmajčice pa so šele proti koncu polčasa uspele pobegniti nasprotnicam za tri zadetke. V drugem polčasu so zmajčice stopile na plin in hitro ušle rokometašicam iz Tržiča na osem zadetkov prednosti, ki so jih zaderžale do konca tekme.

Mlajše deklice B
RK OLIMPIJA – ŽRK TRŽIČ A  18:10 (8:5)

#zmajčice:
Godler A., Volčič Z. 2, Barukčič I. 9 (1), Jamnik T. 6 (1), Begič I. , Accetto E. 1, Bukvič T. , Čauševič E. , Macanovič S. , Smrekar K. ,  Zečevič N.

Sedemmetrovke: 3/2
Izključitve: 2 min.

Mlajše deklice A so gostile ekipo iz Nakla. Ekipa iz Nakla je pripotovala v Tivoli z šestimi igralkami in se je z zmajčicami uspela kosati vsega nekaj začetnih minut tekme potem pa so na igrišču prevladovale samo še dekleta v zelenih dresih. Pet zadetkov na polčasu in končnih 16 zadetkov je kar pravšnja slika dogajanja na igrišču.

Mlajše deklice A
RK OLIMPIJA – RK NAKLO PEKO TRŽIČ  26:10 (10:5)

#zmajčice:
Džambo Ka. , Veber Marton T. 1, Volčič Z. , Barukčič I. 1, Džambo Lu. , Jamnik T. , Jarnovič L. 9, Begič I. , Accetto E. , Erjavec N. 11 (2), Čauševič E. , Babača H. 4, Spasova B. 1, Smrekar K. , Kovačevič L.

Sedemmetrovke: 2/2
Izključitve: 0 min.

Ekipa kadetinj je gostovala v Izoli. V srečanju, ki je na samem koncu postreglo z izjemno zanimivo in napeto končnico so zmajčice dosegle novo zmago. Zmajčice so vodile skozi celotno tekmo z dvemi do petimi zadetki prednosti. Prvi polčas se je končal s tremi zadetki prednosti za zmajčice, ki so na začetku drugega dela srečanja povedle za pet zadetkov a nato dovolile domačim rokometašicam, da ujamejo priključek na vsega gol zaostanka. V zadnjih osemnajstih sekundah so imele domače igralke celo možnost izenačiti rezultat vendar pa so zmajčice z srčno in borbeno igro v obrambi uspele ohraniti zadetek prednosti in vpisati novo zmago v letošnji sezoni.

Kadetinje
ŽRK IZOLA – RK OLIMPIJA  22:23 (10:13)

#zmajčice:
Markovič M. (28 strelov / 13 obramb) , Boškič T. 5 (1), Šljivar M. , Oplotnik P. 3 (1), Ibričič E. , Šušteršič H. , Dovč M. 1, Korošec L. 2 , Marinko S. (13 streli / 7 obramb), Pacek L. 2 , Juvan J. 7 (2),  Gudžulič T. 1, Ribič V. , Oletič E. 1, Pejič D. 1

Sedemmetrovke: 6/4
Izključitve: 10 min.