UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Zopet poraz(no)… Brez odgovornosti žal ni uspeha

Zopet poraz(no)… Brez odgovornosti žal ni uspeha

Kadetinje so včeraj odigrale 10. krog ali prvo tekmo drugega dela tekmovanja državnega prvenstva. Po dokaj turbulentnih dnevih, ki so bili posledica treh zaporednih porazov in predvsem slabih predstav zmajčic, so na domačem parketu v Tivoliju gostile rokometašice Vrhnike, ki do včeraj še niso okusile slast zmage v letošnji sezoni. Do včeraj.

Kaj pametnega povedati o včerajšnji tekmi? Pravzaprav ni povedati kaj dosti, zmagala je ekipa, ki je bila bolj željna zmage in ki je pokazala veliko več odgovornosti kot poraženke.
Žal je samo nekaj posameznic v vrstah zmajčic, ki imajo odgovoren odnos, ki imajo jasno postavljene cilje in željo za igranjem in tekmovanjem pač veliko premalo za kakšen večji uspeh v letošnji sezoni. V sezoni od katere se je obetalo kar veliko, a po prikazanem do sedaj iztržilo sila malo.

Odgovornost, prevzemanje le-te in iskanje napak v sebi je tisto kar manjka igralkam. Nenehno kazanje s prstom na druge in prelaganje napak na soigralke pač pripelje do točke kjer je ekipa sedaj. Na dno.

Ekipa, odgovornost do ekipe je kot kaže za večino igralk drugotnega pomena.

Kadetinje
RK OLIMPIJA – DRŠ VRHNIKA  22:24 (11:11)

#zmajčice:
Markovič M. (12 obramb), Boškič T. 4 (1), Dejak N. 2, Šljivar M. , Oplotnik P. 5 (2), Ibričič E. 1, Šušteršič H. 2, Dovč M. , Korošec L. 1, Juvan J. 3,  Marinko S. (2 obrambi), Gudžulič T. , Ribič V. , Svetina V. 4, Oletič E. , Pejič D.

Sedemmetrovke: 4/3
Izključitve: 6 min.