UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Glasovanje za najboljše igralce in trenerje v letu 2017

Glasovanje za najboljše igralce in trenerje v letu 2017

Spletni športni portal ŠD ŠPORT je pripravil glasovanje za najboljše igralce in trenerje v letu 2017.
Med izbranimi kandidati za trenerja leta v mlajših kategorijah je tudi član naše strokovne ekipe, trener vratark in pomočnik trenerk ekip U14, U16 in U19 Aleš Veber.

Aleš Veber je ime, ki predstavlja delo celotne trenerske ekipe zmajčic, v prvi vrsti njihove strokovne vodje Marjeta Veber Marton. Poleg omenjenih dveh trenerjev pa sta v ekipi še Mateja Ivanc in Mira Miloševič.
Ne glasujete za ime Aleš Veber, temveč glasujete za celotno ekipo trenerjev naše rokometne družine
Ekipo, ki se zadnja štiri leta trudi dati svojim varovankam športno in predvsem življensko znanje.
Ekipo, ki je iz svojih včasih podcenjenih varovank uspela potegniti skoraj maksimum in ki verjame v prav vsako igralko s katero dela.
Ekipo, ki dobro ve kaj pomeni beseda odrekanje, kaj pomeni delovanje v finančno slabih in velikokrat tehnično nemogočih razmerah.
Ekipo, ki je v letošnjem letu spoznala mačehovski odnos mesta katerega ime predstavlja.
Ekipo, ki je kljub vsem težavam in zmetanim polenom pod njihove noge uspela skupaj z njihovimi varovankami pripeljati našo rokometno šolo v sam vrh slovenskega rokometa mladih.

Glasovanje se bo uradno začelo v soboto, 16. decembra, ob 9. uri in bo trajalo do petka, 5. januarja, do 23.59. Kandidate nam je na podlagi uspehov v letošnjem letu pomagala izbrati strokovna žirija sestavljena iz najboljših rokometnih novinarjev v Sloveniji.

Povezava glasovanja za strokovno ekipo naših zmajčic:

https://sd-sport.si/glasovanje-za-trenerja-trenerko-leta-v…/