UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Starejše deklice kljub porazu dvignjenih glav, mlajše suvereno

Starejše deklice kljub porazu dvignjenih glav, mlajše suvereno

Ekipi mlajših deklic B ter stareješih deklic B sta danes odigrali tekmi državnega prvenstva v svojih kategorijah.
Igralke ekipe mlajših deklic B so gostovale v Tržiču pri rokometašicah B ekipe Tržiča. V tekmi neenakovrednih nasprotnic so zmajčice brez večjih težav dosegle novo zmago.

Mlajše deklice B
ŽRK TRŽIČ B – RK OLIMPIJA  7:25 (2:13)

#zmajčice:
Godler A. 1, Volčič Z. 5, Barukčič I. 5, Jamnik T. 5, Klepič M. 2, Ahmetovič S. , Begič I. , Accetto E. 1, Bukvič T. 2, Čauševič E. 4, Macanovič S. , Babnik K. 1, Smrekar K. , Zečevič N.

Sedemmetrovke: 2/0
Izključitve: 0 min.

Igralke ekipe starješih deklic so na domčem igrišču gostile moštvo Litije. Pred lepim številom domačih in gostujočih navijačev, ki so naredili res lepo in glasno vzdušje so na koncu slavile gostje iz Litije, čeprav bi se morda lahko zasukalo tudi drugače.
V vrstah obeh ekip sta bili v ospredju vratarki, ki sta obranili veliko število strelov od tega vratarka Litije Špela Doblekar pet sedemmetrovk, na drugi strani Katarina Džambo dve.
V izenačenem srečanju so prve povedle zmajčice nakar so gostje prevzele pobudo in povedle z 6:2. Zmajčice se niso predale in rezultat do konca polčasa uspele izenačiti na 6:6, gostje pa so vseeno odšle na odmor z zadetkom prednosti. V drugem delu tekme so se igralke Litije znova odlepile na štiri zadetke prednosti vendar se naša dekleta niso predajala. Vztrajno so sledila gostjam vendar pa na žalost zgrešile tri sedemmetrovke v odločilnih trenutkih. Rokometašice iz Litije so se na koncu veselile zmage s štirimi zadetki prednosti, vendar pa so zmajčice z borbeno in zavzeto igro do zadnje sekunde z dvignjeno glavo zapustile igrišče, kar so z aplavzom nagradili tudi njihovi navijači.

RK OLIMPIJA – ŽRD LITIJA  13:17 (6:7)

#zmajčice
Džambo Ka., Veber Marton T. , Džambo Kr. , Džambo L., Seliškar P. 2, Jarnovič L. 4 (1),Vidmar L. 3 , Gazvoda M. 1, Dukarič E. , Šebenik E. 1, Erjavec N. ,  Jušić M. 2 (2), Krebs A. , Babača H., Ilnikar T.

Sedemmetrovke: 8/3
Izključitve: 2 min.