UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Občni zbor rokometnega kluba Olimpija. Po petih sezonah znova z ekipo članic!

Občni zbor rokometnega kluba Olimpija. Po petih sezonah znova z ekipo članic!

Včerajšnji volilni občni zbor članov rokometnega kluba Olimpija je minil brez večjih pretresov ali presenečenj… no ne povsem.

Uprava kluba je vsem navzočim predstavila finančno poslovanje v zadnjem letu, predstavila finančno poslovanje v zadnjih štirih letih. Zaključek predstavljenega je, da je v zadnjih štirih letih delovanja upravi kluba uspelo vzpostaviti stabilno delovanje in poslovanje v okviru danih finančnih zmožnosti.
Predstavljeno je bilo poročilo o delu v sezoni 2017/2018 z zaključkom, da je za nami znova ena zelo dobra sezona v kateri smo znova, tokrat z dvema od tekmovalno priznanih starostnih kategorij posegli po najvišjih končnih mestih v državi.

Po razpravi na poročila in sprejetju le teh je občni zbor razrešil organe kluba in izvolil nove člane uprave in nadzornega odbora Rokometnega kluba Olimpija. Mandat predsednika kluba bo ob trenerski vlogi nadaljeval Aleš Veber, ob boku s članoma uprave Romanom Volčičem in Juretom Ocepkom ter ekipo trenerk, ki jo sestavljajo Marjeta Veber Marton, Mateja Ivanc in Mira Miloševič.

Zboru članov je bil predstavljen načrt dela za prihodnost in ekipe starostnih kategorij za sezono 2018/2019. Šestim ekipam se bo v sezoni 2018/2019 pridružila še sedma ekipa. Po petih tekmovalnih sezonah bo znova formirana ekipa članic, ki bo dala poseben pečat sezoni v kateri klub praznuje 70 letnico delovanja. Ekipa članic bo zaključila gradnjo piramidnega sistema starostnih kategorij in omogočila igralkam nadaljevanje njihove rokometne poti v domačem okolju. Več o sami postavitvi in delovanju članske ekipe pa bo uprava kluba seznanila javnost v prihodnjih tednih.