UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Kadetinje s porazom zaključile redni del sezone. Sedaj v boj za končno 7. mesto v državi.

Kadetinje s porazom zaključile redni del sezone. Sedaj v boj za končno 7. mesto v državi.

Ekipa kadetinj je z gostovanjem v Ajdovščini zaključila tekmovanje v rednem delu državnega prvenstva. V tekmi, ki ni več odločala o končni uvrstitvi naše ekipe so zmajčice pokazale dva obraza. Katastrofalen uvod v tekmo in bolj hrabro nadaljevanje, ki pa je bilo dovolj le za poraz s petimi zadetki razlike.
Zmajčice so kot smo omenili katastrofalno pričele s tekmo in po prvih 13-ih minutah zaostajale za visokih 8 zadetkov. Z nekoliko boljšim nadaljevanjem so sicer uspele zaostanek znižati na pez zadetkov zaostanka vendar so proti koncu domačinke zopet ušle na visokih +7.
Drugi polčas so zmajčice pričele bolj hrabro in predvsem zbrano. V 42. minuti so se približale domačinkam na vsega 3 zadetke zaostanka. Do samega konca tekme so sicer držale priključek vendar brez možnosti za preobrat. Domače igralke so na koncu slavile s petimi zadetki prednosti.
Kadetinje so tako osvojile peto mesto po rednem delu tekmovanja in sedaj jih čaka končnica prvenstva v kateri se bodo pomerile z ekipami Žalca, Celja in Ilirske Bistrice za končno 7. mesto v državi. Prvi turnir jih čaka 12. aprila, ko se bodo v Žalcu pomerile z domačo ekipo ter ekipo Celja.

Kadetinje, 21. krog
ŽRK MLINOTEST AJDOVŠČINA – RK OLIMPIJA  29:24 (15:8)

#zmajčice
Džambo K. (8 obramb, 26,7%), Šljivar M., Ibričić E., Jarnovič L. 3 (1), Dovč M., Erjavec N. 7 (3), Jušić M. 2, Gudžulič T., Ribič V. 1, Berzelak A. 7 (4) , Oletič E. 4, Poznajelšek K., Pejič D.  (1 obramba, 14,3%)

Sedemmetrovke: 9/9
Izključitve: 10 min.