UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Poraz kadetinj v Škofji Loki

Poraz kadetinj v Škofji Loki

Kadetinje so doživele prvi poraz v letošnji tekmovalni sezoni. Z gostovanja v Škofji Loki se dekleta vračajo praznih rok. Po prikazanem zasluženo, a žal sta točki izgubljeni popolnoma nepotrebno in v prvi vrsti po neumosti nas samih.
Le na trenutke solidna igra v obrambi, kjer je z 22-imi obrambami kraljevala kapetanka Maja in popolnoma anemičnen napad kjer se je več stalo kot pa teklo ter veliko število nepotrebnih tehničnih napak in izgubljenih žog je bilo žal premalo za zmago.
Srečanje je bilo do 10. minute izenačeno (4:4), nato pa so domače rokometašice pobegnile za tri zadetke razlike. V 18. minuti so zmajčice uspele ujeti priključek in izenačiti na 8:8, vendar pa je bilo to tudi zadnje izenačenje na tekmi. Domače igralke so zopet povedle za štiri zadetke in odšle na odmor s tremi zadetki prednosti (14:11).
Tudi začetek drugega dela igre ni prinesel kakšne velike spremembe, saj so Ločanke povedle že za pet zadetkov (17:12) ter ohranjale svojo prednost do zadnjih dveh minut srečanja, ko so se zmajčice znova približale na dva zadetka zaostanka (25:23). Za kaj več pa je zmanjkalo časa in zbranosti, predvsem v napadu.

Pred kadetinjami je v soboto gostovanje v Naklem in nato v sredo mestni derbi proti ekipi Krima. Včerajšnji neumen in nepotreben poraz moramo čimprej pozabiti in se iz njega vsi nekaj naučiti. Gremo naprej, tekmo po tekmo.

ŽRD ŠKOFJA LOKA – RK OLIMPIJA  26:24 (14:11)

#zmajčice:
Markovič M. (22 obramb, 1x7m), Boškič T. 4, Svetina V. 3, Šljivar M., Oplotnik P. 6, Ibričič E.,  Šušteršič H. 3, Korošec L. 1, Dovč M. 1, Pacek L. 5, Gudžulič T. 1, Oletič E. , Pejič D.

Sedemmetrovke: 1/0
Izključitve: 16 min.

Foto: Simon Mur / Simon Mur Photography