UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Nova sezona, nekaj sprememb, novi cilji in izzivi

Nova sezona, nekaj sprememb, novi cilji in izzivi

Še dober mesec dni nas loči od začetka tekmovanj v sklopu državnega prvenstva. Za nami je deset dni priprav, pred nami še več kot dovolj časa za pripravo na prve ligaške obračune.

Nova sezona prinaša tudi nekaj sprememb, novih pogledov in novih usmeritev dela z najmlajšimi zmajčicami, ki bodo od srede naprej vadile v sklopu rokometne šole, ki je namenjena deklicam letnikov 2008, 2009 in 2010.
Rokometna šola bo do konca meseca oktobra in od začetka meseca maja dvakrat tedensko potekala v parku Tivoli ter na zunanjih igriščih osnovnih šol, imena katerih bodo znana v naslednjih dneh.
Cilj rokometne šole je vrniti vadbo in igro otrok na zunanje površine in igrišča, ki bolj kot ne samevajo, nam pa predstavljajo prostor kjer lahko nemoteno omogočimo športno vadbo najmlajšim.
Deklice, ki bodo obiskovale rokometno šolo ne bodo nastopale v tekmovanjih državnega prvenstva. Glavni poudarek je gibanje otrok in spoznavanje zakonitosti športa.

V primeru zasedenosti našega domovanja v Tivoliju bodo tudi treningi višjih starostnih kategorij potekali na zunanjih igriščih.

Sprememba bo tudi v količini terminov treningov preostalih ekip zmajčic.
Ekipe starejših deklic (U13 in U14) in članic bodo trenirale trikrat tedensko. Ekipi kadetinj (U16) in mladink (U18) pa bosta trenirali štirikrat tedensko.

Pred nami je vsekakor ena zanimivejših sezon v kateri se vračamo nazaj h koreninam… treningom in vadbi tudi na zunanjih igriščih ter nekoliko drugačnemu dojemanju vadbe in samega tekmovanja v najmlajših starostnih kategorijah.