UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Mlajše deklice v boj za končno 7. mesto v državi

Mlajše deklice v boj za končno 7. mesto v državi

Redni del tekmovanja za mlajše deklice A je končan. Mlajše deklice so zaključile redni del tekmovanja z zmago nad ekipo Tržiča in končale na tretjem mestu tekmovanja v skupini center.

Z nastopi ekipe mlajših deklic A v rednem delu tekmovanja državnega prvenstva smo lahko zadovoljni, predvsem z vidika pogojev v katerih trenirajo igralke omenjene ekipe. Treningi 25-ih deklic v šolskih telovadnicah neprimernih dimenzij za trening kaj šele igranje rokometa se več kot očitno pozna igralkam pri prehodu na igranje tekem v dvoranah. Kljub vsemu pa so deklice odigrale sezono z nekaj lepimi tekmami in po drugi strani tekmami, ki bodo šle hitro v pozabo. V rednem delu so odigrale 14 tekem na katerih so zabeležile 9 zmag in 5 porazov, sedaj pa jih čaka še razigravanje za uvrstitev od 7. do 9. mesta v državi. Eden izmed nasprotnikov zmajčic v boju za 7. mesto je že znan in sicer ekipa ŠD Jadran Bluemarine iz Hrpelj. Čaka se samo še na tretjega udeleženca zaključnega turnirja in sicer tretjouvrščeno ekipo skupine Vzhod. To bi znala biti ekipa iz Žalca.

Mlajše deklice A, 18. krog
RK OLIMPIJA – ŽRK TRŽIČ 20:10 (12:4)

#zmajčice
Begič I. 1 (1), Barukčić I. 8, Ahmetovič S.,  Zečevič N., Accetto E. 2 (1), Bukvič T. 2, Đajič B., Kovačevič L. 2,  Smrekar K., Godler A., Slomić H. 1 (1), Klepič M. 2, Veber Marton H., Čauševič E. 1

Sedemmetrovke: 5/3
Izključitve: 2 min.