UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Prvi teden priprav za nami

Prvi teden priprav za nami

Zmajčice so zaključile prvi teden priprav na novo sezono. Vse ekipe so pričele s treningi v ponedeljek, dan ki je v gnezdo zmajčic prinesel kar nekaj novih obrazov deklet, ki so se nam pridružile iz ljubljanskih osnovnih šol. Dekleta in njihovi starši so se spoznali s trenerskih osebjem ter zvestim podpornikom kluba Dušanom Kecmanom.
V trenerskih vrstah zmajčic je prišlo do kar nekaj sprememb. Klub je žal zapustil Zlatko Pincolič, kateremu želimo vse najboljše v nadaljni trenerski poti. Na njegovo mesto trenerke mlajših deklic A in B je prišla nekdanja igralka Olimpije Mateja Ivanc. Ekipo starejših deklic B bo v naslednji sezoni vodila pravtako nekdanja igralka Olimpije Mira Miloševič (Vinčič), ki je priskočila na pomoč klubu. Najvišjo klubsko starostno kategorijo, kadetinje bo vodila zvesta zmajčica Marjeta Veber Marton, kateri bo pomagal njen mož Aleš Veber, ki bo opravljal delo trenerja vratark. Trenerkama ekip mlajših dkelic in starejših deklic bo ob strani stal pravtako novi član ekipe iz Tivolija Jure Ocepek, ki bo skrbel za prehod deklic iz krožkov na osnovnih šolah v klubsko selekcijo mlajših deklic in opravljal delo vodje moštva omenjenih ekip.

Prvi teden priprav je za vse ekipe potekal izmenično v parku Tivoli in mali dvorani hale Tivoli. Dekleta so pokazala zelo pozitiven odnos do dela ter se z veliko željo, srcem in voljo pripravljajo na novo tekmovalno sezono, ki se za kadetinje prične 14. septembra.
Največjo težavo pri pripravah na tekmovanje pa vsekakor predstavlja prihajajoče Evropsko prvenstvo v košarki, ki bo vzel prostor za treniranje prav vsem ekipam zmajčic. Žal je to otežeavlna okoliščina pri delu, katero pa bomo vsekakor poizkusili reševati na pozitiven način.