UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

7. mesto v državi lepa popotnica za začetek sezone

7. mesto v državi lepa popotnica za začetek sezone

Včeraj se je začela sezona za vse selekcije naših zmajčic. Pred dekleti je, za nekatere, najtežji del sezone, ki bo temeljil na fizični pripravi za tekmovalni del sezone, ki se prične 20. septembra, ko bosta s tekmovanjem v državnem prvenstvu pričeli selekciji mladink in kadetinj.
V odsotnosti deklet, ki so še na počitnicah se je prvi dan zbralo 31 zmajčic, ki so pod vodstvom trenerjev opravile fizično testiranje, ki je pokazalo v kakšni fizični pripravljenosti so dekleta prišla na prvi trening.

Za spodbuden začetek sezone pa je poskrbela novica, da so se zmajčice uvrstile na odlično 7. mesto v točkovanju uspešnosti slovenskih klubov v delu z mlajšimi kategorijami. Uspeh je še toliko večji, ker nam je slednje uspelo v kategoriji 37-ih ženskih rokometnih ekip in ob dejstvu, da je za nami sila razburkana sezona.

Za zmajčice se je torej začela sezona, v katero stopamo s petimi ekipami katere bodo tekmovale pod vodstvom Marjete Veber Marton (kadetinje in starejše deklice), Mateje Ivanc (mlajše deklice A in B) ter Aleša Vebra (mladinke). Cilji so vsekakor poizkusiti izboljšati dosežke v lanski sezoni, ko so starejše deklice osvojile 3. mesto, mlajše deklice A 7. mesto, mlajše deklice B 5. mesto in kadetinje 15. mesto v državi, poleg tega pa iz ljubljanskih osnovnih šol pripeljati v klub nove zmajčice, ki bodo sledile delu njihovih starejših kolegic.