UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Pred nami je nov tekmovalni vikend

Pred nami je nov tekmovalni vikend

Prazniki in šolske počitnice so za nami, že ta konec tedna pa nas čakajo novi tekmovalni izzivi. Zmajčice so med počitnicami izvedle tri skupne treninge v mali dvorani športnega parka Tivoli, ta teden pa so se vse selekcije vrnile v ustaljeni ritem treniranja in pripravljanja na tekmovalni konec tedna, ki je pred nami.Ekipe kadetinj, mlajših deklic A in B bodo odigrale tekme v okviru državnega prvenstva, medtem ko je ekipa starejših deklic B vsled res slabega urnika tekmovanja zopet prosta in se bo šele konec drugega tedna pomerila z mestnimi tekmicami iz Galjevice.

Ekipa kadetinj se bo v soboto odpravila na dolenjsko, točneje v Stopiče pri Novem mestu, kjer se bo pomerila z rokometašicami Krke. Tekma se bo v športni dvorani v Stopičah pričela ob 16. uri.
Ekipa mlajših deklic A bo v soboto gostovala pri sovrstnicah iz Nakla. Tekma se bo igrala v osnovni šoli v Naklem s pričetkom ob 10. uri dopoldne.
Najmlajše zmajčice, ekipa mlajših deklic A pa bo že v petek odigrala tekmo proti moštvu Tržiča in sicer ob 17.30 uri v dvorani Tržiških olimpijcev v Tržiču.

Vsem zmajčicam želimo veliko uspeha in predvsem dobre volje ter užitkov pri igranju rokometa! Bodite srčne in borbene, predvsem pa nasmejane!

Kadetinje:
ŽRK KRKA – RK OLIMPIJA / sobota, 16.00; Športna dvorana Stopiče

Mlajše deklice A:
RK NAKLO PEKO TRŽIČ – RK OLIMPIJA / sobota, 10.00; Osnovna šola Naklo

Mlajše deklice B:
ŽRK TRŽIČ A – RK OLIMPIJA / petek, 17.30; Dvorana Tržiških olimpijcev