Prazniki in šolske počitnice so za nami, že ta konec tedna pa nas čakajo novi tekmovalni izzivi. Zmajčice so med počitnicami izvedle tri skupne treninge v mali dvorani športnega parka Tivoli, ta teden pa so se vse selekcije vrnile v ustaljeni ritem treniranja in pripravljanja na tekmovalni konec tedna, ki je pred nami.Ekipe kadetinj, mlajših deklic A in B bodo odigrale tekme v okviru državnega prvenstva, medtem ko je ekipa starejših deklic B vsled res slabega urnika tekmovanja zopet prosta in se bo šele konec drugega tedna pomerila z mestnimi tekmicami iz Galjevice.

Ekipa kadetinj se bo v soboto odpravila na dolenjsko, točneje v Stopiče pri Novem mestu, kjer se bo pomerila z rokometašicami Krke. Tekma se bo v športni dvorani v Stopičah pričela ob 16. uri.
Ekipa mlajših deklic A bo v soboto gostovala pri sovrstnicah iz Nakla. Tekma se bo igrala v osnovni šoli v Naklem s pričetkom ob 10. uri dopoldne.
Najmlajše zmajčice, ekipa mlajših deklic A pa bo že v petek odigrala tekmo proti moštvu Tržiča in sicer ob 17.30 uri v dvorani Tržiških olimpijcev v Tržiču.

Vsem zmajčicam želimo veliko uspeha in predvsem dobre volje ter užitkov pri igranju rokometa! Bodite srčne in borbene, predvsem pa nasmejane!

Kadetinje:
ŽRK KRKA – RK OLIMPIJA / sobota, 16.00; Športna dvorana Stopiče

Mlajše deklice A:
RK NAKLO PEKO TRŽIČ – RK OLIMPIJA / sobota, 10.00; Osnovna šola Naklo

Mlajše deklice B:
ŽRK TRŽIČ A – RK OLIMPIJA / petek, 17.30; Dvorana Tržiških olimpijcev