UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Pred vrati je nova sezona… število podpornikov raste!

Pred vrati je nova sezona… število podpornikov raste!

Naša dekleta so zadnjih 14 dni okusile kako je, ko postaneš brezdomec. Zaradi zasedenosti dvorane v športnem parku Tivoli vsled Evropskega prvenstva v košarki in dejstva, da ljubljanske osnovne šole še niso dale na uporabo svojih dvoran in telovadnic so bili trenerji in njihove varovanke primorani iskati nadomestne možnosti za pripravo na novo sezono, ki pospešeno trka na vrata našega kluba.
Tako so dekleta našla svoj začasni pripravljalni dom v športnem parku Kodeljevo kjer so opravile največji del priprav na novo sezono. Atletska steza in zunanja asfaltna igrišča, predvsem slednja so bila za zmajčice nekaj novega medtem, ko so se njihovi trenerji vrnili v čas svoje mladosti, ki so jo z igranjem rokometa preživeli prav na asfaltnih igriščih.
Treningi v športnem parku Kodeljevo so se odvijali v vsakem vremenu. Sonce ali dež niso mogli do živega mladim zmajčicam, a vseeno so najmlajše nekajkrat morale poiskati zavetje v športni dvorani, kamor so jih prijazno spustili rokometaši Slovana, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.

Sreda prinaša ponovno vrnitev v domače gnezdo, kajti športna dvorana Tivoli znova odpira vrata za športne kolektive. Vsekakor zelo dobra novica za ekipo kadetinj, ki jih kot prve čaka tekma v novi sezoni. V soboto jih namreč v prvem krogu državnega prvenstva čaka gostovanje na Vrhniki.

Bolj kot se bliža sezona, pa raste tudi število ljubiteljev, ki so pristopili k projektu “Podporniki zmajčic”. Projekt, katerega idejni vodja je Jure Ocepek, je bil mišljen kot poizkus združiti vse tiste ljudi katerim je nakdaj velikan iz Tivolija zapisan v srcu in s skupnimi močmi pomagati mladim rokometašicam pri njihovem nemotenem delu. In na tej točki ne moremo mimo omembe osebe, ki je kot prva ponudila svojo pomoč in postala prvi podpornik zmajčic. To je nekdanja vratarka Olimpije Mara Šolaja (Samardžija). Mara, hvala za tvojo podporo… zmajčica za vedno!

Vsi tisti, ki bi želeli podpreti mlade zmajčice lahko to storite z svojim pristopom k Podpornikom. Več o tem si lahko preberete tukaj.