UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Sobota v znamenju novih tekem

Sobota v znamenju novih tekem

Po 14-dnevnem tekmovalnem premoru čakajo zmajčice ta konec tedna nove tekme. V soboto, 7.12. bodo moči s svojimi nasprotnicami merile vse štiri ekipe našega kluba.

Pred kadetinjami je še zadnja tekma v letošnjem koledarskem letu in sicer se bodo dekleta v 11. krogu državnega prvenstva odpravile na gostovanje v Litijo, kjer se bodo ob 14. uri pomerila z istoimensko ekipo. Na prvem srečanju v letošnji sezoni so zmajčice slavile s tremi zadetki prednosti, 23:20. Že v Tivoliju je bilo srečanje izredno izenačeno in glede na videno čaka dekleta zelo zahtevno gostovanje. Vendar pa se zmajčice nikoli ne predajajo in so trdno odločene, da bodo dale vse od sebe in pustile srce na igrišču… in naj zmaga boljša ekipa.

Ekipa starejših deklic B se bo v 7. krogu državnega prvenstva pomerila z moštvom Save Kranj. Žal ekipa vsled poškodb in odsotnosti nekaterih igralk ne bo popolna vendar pa to naših zmajčic ne bo kaj prida oviralo. Ne dvomimo, da bodo dekleta pokazala vse svoje znanje in se nasmejane vrnile iz Šenčurja pri Kranju, kjer se bodo ob 13. uri pomerile z svojimi nasprotnicami.

Ekipi mlajših deklic A in B se odpravljata na gostovanje v Kočevje. Pred našimi najmlajšimi zmajčicami je novo nabiranje izkušenj, predvsem pa uživanje v tekmovanju in druženju. Tekmi v Kočevju se bosta pričeli ob 13. in 14.30 uri.

Zmajčice, želimo vam sila uspešeno soboto. Dajte vse od sebe, pokažite svoje znanje, željo in srce. Vse ostalo pride samo po sebi. Igrajte z dvignjeno glavo in ponosno zastopajte zmaja na svojem srcu!