UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Mlajšim deklicam zmaga in poraz na dolenjskem

Mlajšim deklicam zmaga in poraz na dolenjskem

Ekipi mlajših deklic A in B sta danes gostovali pri njihovih sovrstnicah iz Novega mesta. V športni dvorani v Stopičah sta se na prvi dopoldanski tekmi pomerili ekipi mlajših deklic B. Moštvo zmajčic je bilo sestavljeno iz vsega devetih igralk, ki se na žalost niso mogle enakovredno kosati z domačimi rokometašicami. V prvem polčasu so ob medli igri v napadu in obrambi dosegle vsega dva zadetka. V drugem delu igre so se nekako pobrale in odigrale bolje tako v napadu kot obrambi ter dovolile domačim igralkam osem zadetkov medtem ko so jih same dosegle pet. Končni rezultat 21:7 ni nič hudega. Dekleta nabirajo izkušnje in vsaka tekma je za njih nekaj novega.

Mlajše deklice B
ŽRK KRKA – RK OLIMPIJA  21:7 (13:2)

#zmajčice:
Godler A. 1, Volčič Z. 1, Jamnik T. 1, Begič I., Accetto E. , Bukvič T., Kovačevič L. 1, Čauševič E. 4, Macenovič S

Sedemmetrovke: 3/2
Izključitve: 2 min.

Na drugi tekmi sta se pomerili ekipi mlajših deklic A. V lanski sezoni so bile igralke Krke dvakrat boljše od naših mladih zmajčic in končni rezultat današnje tekme nam je dal odgovor o napredku naših deklic. Zmajčice so namreč prepričljivo ugnale njihove gostiteljice s končnih 22:10 in se jim tako oddolžile za lanske poraze. Dekleta so odigrale zelo prepričljivo tako v obrambi kot napadu in od rezultata 3:3 samo še stopnjevale svojo prednost, ki je v polčasu znašala 6, na koncu pa 12 zadetkov prednosti.

Čestitke obema ekipama mlajših deklic za današnje nastope!

Mlajše deklice A
ŽRK KRKA – RK OLIMPIJA  10:22 (6:12)

#zmajčice
Džambo K., Veber Marton T. 1, Volčič Z. 1, Džambo L., Jarnovič L. 12, Begič I., Erjavec N. 7, Čauševič E., Krebs A., Babača H., Spasova B. 2

Sedemmetrovke: 0
Izključitve: 0 min.