UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Uspešen vikend zmajčic se je končal brez poraza

Uspešen vikend zmajčic se je končal brez poraza

Zmajčice so ta konec tedna odigrale tri tekme v tekmovanju za državno prvenstvo. Kadetinje so gostovale na Vrhniki, mlajše deklice B v Naklem, starejše deklice A pa so v Tivoliju gostile moštvo Krke.

Kadetinje so v soboto gostovale na Vrhniki in v zelo zanimivi ter do samega konca negotovi tekmi uspele iztržiti neodločen rezultat. Igra sama ni bila na najvišjem nivoju vendar pa so zmajčice pokazale voljo, željo in srce ter niso popustile kjub temu, da so minutoin pol pred koncem srečanja zaostajale za dva zadetka. Ravno srčnost in nepopustljivost sta našim dekletom na koncu prinesli povsem zasluženo točko.

Na preostalih dveh tekmah, ki sta bile na sporedu danes sta obe ekipi zmajčic zanesljivo slavili proti svojim nasprotnicam. Mlajše deklice A na gostovanju v Naklem niso imele prevelikega dela z domačimi rokometašicami, ki so v prvem polčasu trikrat zatresle mrežo zmajčic, ki so zelo hitro ušle na pet zadetkov prednosti in na koncu polčasa vodile z sedmimi. Tudi v drugem delu se slika na igrišču ni spremenila in zmajčice so slavile z visokimi 16-imi zadetki prednosti.
Starejše deklice A so v Tivoliju gostile moštvo Krke iz Novega mesta. Dekleta so prvič v tej sezoni prikazale igro, ki jo trenerji pričakujejo od njih. Z zelo dobro in zavzeto igro v obrambi so po izenačenem začetku na sredini prvega polčasa pobegnile svojim nasprotnicam za štiri zadetke prednosti, katero so iz minute v minuto višale. Prvi polčas se je končal s petimi zadetki prednosti za zmajčice. Tudi v drugem delu naša dekleta niso popuščala. Prednost je kmalu narastla na deset zadetkov prednosti, na trenutke tudi dvanajst zadetkov… ob zadnjem zvoku sirene pa se je ustavila na +10.

SPOŠTOVANE ZMAJČICE, LEPO VAS JE BILO GLEDATI KAKO STE IGRALE!

Kadetinje, 8. krog
DRŠ VRHNIKA– RK OLIMPIJA  25:25 (12:11)

#zmajčice
Šljivar M. , Ibričić E. 4 , Dovč M. 1 , Dukarič E. , Marinko S. (5 obramb, 27.8%) , Gudžulič T. 1 , Ribič V. 2 , Berzelak A. 11 , Oletič E. 2 ,  Švagelj A. 4 (1) ,  Šebenik E. 1 , Pejič D. (9 obramb, 50.0%), Poznajelšek K.

Sedemmetrovke: 1/1
Izključitve: 10 min.

 

Starejše deklice A, 6. krog
RK OLIMPIJA – ŽRK KRKA  25:15 (14:9)

#zmajčice
Džambo Ka. (21 obramb, 65,6%) , Ilnikar T. , Džambo Kr. 3, Jarnovič L. 4 (1) , Gazvoda M. 1 , Dukarić E. 1 ,  Erjavec N. 2 , Jušić M. 4 (2) , Kermavner E. (0 obramb) , Poznajelšek K. , Šebenik E. 2 , Spasova B. , Džambo L. , Veber Marton T. 2 (1) , Vidmar L. 4  , Seliškar P. 2

Sedemmetrovke: 5/4
Izključitve: 0 min.

 

Mlajše deklice A, 4. krog
RK NAKLO PEKO TRŽIČ – RK OLIMPIJA  10:26 (3:10)

#zmajčice
Volčič Z. 5 , Zečević N. 1 , Barukčić I. 5 ,  Jamnik T. 5 , Ahmetovič S.  , Begič I. , Accetto E. 1 (1) , Bukvič T. 1 , Kovačevič L. ,  Smrekar K. 1 , Teršek N. , Godler A. , Veber Marton H. , Klepič M. 2 , Čauševič E. 5

Sedemmetrovke: 3/1
Izključitve: 0 min.