UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Preobrat v drugem polčasu prinesel zmagi kadetinjam in mlajšim deklicam

Preobrat v drugem polčasu prinesel zmagi kadetinjam in mlajšim deklicam

Tokratni rokometni vikend sta nastopili le dve ekipi naših zmajčic. Kadetinje in mlajše deklice B so v soboto odigrale svoji tekmi v tekmovanju držvnega prvenstva. Mlajše deklice B so se na Galjevici merile z mestnimi tekmicami, kadetinje pa so v Tivoliju gostile rokometašice iz Vrhnike.

Mlajše deklice B so na Galjevici odigrale preloženo tekmo izpred sedmih dni in se uspele v zelo izenačenem srečanju maščevati mestnim tekmicam za poraz v jesenskem delu tekmovanja.

Mlajše deklice B, 12. krog
RK KRIM MERCATOR – RK OLIMPIJA 26:27 (13:12)

V Tivoliju so kadetinje gostile ekipo DRŠ Vrhnike s katero so si v prvem delu tekmovanja v zelo razburljivi tekmi razdelile točki. Tudi tokrat so lahko številni gledalci na tribunah male tivolske dvorane lahko videli razburljivo srečanje, ki je po velikem preobratu v drugem polčasu prineslo zmago našim zmajčicam. V prvem polčasu so bile gostje iz Vrhnike boljši nasprotnik oziroma so uspele izkoristiti veliko število tehničnih napak v napadu domačega moštva. Zmajčice so vseskozi lovile gostje, ki so vodile z dvemi, tremi in ob koncu polčasa petimi zadetki.
V drugem delu igre so zmajčice zaigrale veliko bolje v obrambi ter uspele ujeti gostje na 17:17 ter povesti z zadetkom prednosti. Ob bučni podpori zvestih navijačev so dekleta pokazala pravi karakter in z nepopustljivo igro uspele zadržati prednost do zadnjega zvoka sirene ter se na koncu zasluženo veselile lepe zmage.

Kadetinje, 19. krog
RK OLIMPIJA – DRŠ VRHNIKA  25:23 (10:15)

#zmajčice
Ibričić E. 1, Jarnovič L. 7, Marinko S. (4 obrambe, 26,7%), Erjavec N. 3, Jušić M. 4, Gudžulič T., Ribič V. 1, Berzelak A. 4 (2) , Oletič E., Poznajelšek K., Vidmar L. 4, Pejič D.  1 (9 obramb, 42,9 %), Seliškar P. 1

Sedemmetrovke: 3/2
Izključitve: 4 min.