UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Kadetinje s porazom v rokometni vikend

Kadetinje s porazom v rokometni vikend

Zmajčice bodo to soboto in nedeljo odigrale pet tekem v tekmovanjih za državno prvenstvo. Kot prve so danes nastopile igralke ekipe kadetinj, ki so se odpravile na gostovanje v Ilirsko Bistrico.
Zmajčice so nastopile oslabljene z sila mešano ekipo ter ob medli in predvsem pri zaključnih strelih nezbrani igri žal izgubile. Prvih deset minut srečanja je sicer minilo v izenačeni igri nato pa so domače igralke tudi vsled obilice zgrešenih strelov zmajčic ušle našim dekletom za 6 zadetkov prednosti. Igra v obrambi, čeprav ne ravno optimalna je bila boljša stran naših deklet. Popolnoma druga zgodba pa je bila igra zmajčic v napadu. Kar 12 zgrešenih strelov v okvir ter mimo vrat ter kar 15 obranjenih strelov domače vratarke je bilo vsekakor posledica da je razlika štirih zadetkov v polčasu na koncu tekme narastla na visokih 11. Žal se zmajčicam ravno zaradi nezbranosti pri zaključkih strelov tokrat ni izšlo po željah, vendar pa je to nova šola na njihovi rokometni poti.

Jutri bodo na igrišče stopile še preostale štiri ekipe. Tri tekme bodo od 10. do 14. ure v Hali Tivoli. Mlajše deklice A in B bodo gostile vrstnice iz Novega mesta, mladinke pa bodo gostile igralke Pirana. Ob 14. uri pa se bodo v derbiju na Vrhniki starejše deklice A pomerile proti domači ekipi Vrhnike in jim vsekakor poizkusile vrniti za poraz v Tivoliju.

Kadetinje, 9. krog
RK ILIRSKA BISTRICA – RK OLIMPIJA  32:21 (15:11)

#zmajčice
Dukarič E. 2 , Ibričić E. 1 , Poznajelšek K. 1 , Jarnovič L. 2 (1) , Marinko S. (11 obramb, 27.5%), Gudžulič T. 3 (1) , Ribič V. 2 , Ilnikar T. 1 , Oletič E. 3 , Pejič D. 1 (1) (1 obramba, 25%) , Berzelak A. 5

Sedemmetrovke: 5/3
Izključitve: 12 min.