UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Zmajčice stopile v novo tekmovalno sezono

Zmajčice stopile v novo tekmovalno sezono

Včerajšnji deževni ponedeljek je bil uvodni dan nove sezone za igralke vseh selekcij našega kluba. Trideset igralk vseh starostnih kategorij med katerimi so številčno prednjačile igralke mladinske ekipe ter igralke letnika 2000 in 2001 je v uvodu pozdravila trenerska ekipa in vodstvo kluba nato pa so se igralke pod vodstvom trenerjev odpravile na enourno spoznavanje poti po parku Tivoli, Mostecu in Rožniku.
V naši rokometni družini smo pozdravili nekaj novih in tudi že znanih obrazov. Novinki sta Lea in Ana Berzelak, ki sta prišli iz Logatca. Ana je sicer kot posojena igralka že lansko sezono igrala za naši ekipi kadetinj in mladink, Lea pa je nastopala za ekipo Vrhnike. Poleg njiju sta bili na uvodnem treningu trenutno še igralki Polja Nina Perkovič in Sara Hudeček, ki sta v lanski sezoni nastopili v končnici prvenstva za našo mladinsko ekipo, v letošnji pa upamo, da bosta nastopali od samega začetka sezone. Izolanka Alessia Švagelj, ki je v našo družino prispela na polovici lanske sezone in morala na žalost vsled bolezni izpusti kar nekaj tekem v spomladanskem delu lanske sezone se pripravlja skupaj z igralkami Kopra, za kar se iskreno zahvaljujemo trenerjem in upravi koprskega rokometnega kolektiva.
Nekaj igralk je tudi zapustilo naše vrste oziroma se je odločilo končati svojo športno pot. Članica mladinske ekipe Lucija Pacek je v dogovoru med klubi odšla v Novo mesto, Sara Marinko in Melita Šljivar pa sta končali svojo rokometno pot. Poleg njiju sta z igranjem za naš klub prenehali tudi mladinki Veronika Svetina in Nastja Marton. Vsem želimo vse najboljše v nadaljni življenski poti in se jim zahvaljujemo za prispevek, ki so ga dale naši rokometni družini. Luciji pa želimo hitro okrevanje in uspešen povratek na rokometno igrišče v pravtako zelen dresu novomeščank.
Na kocu naj omenimo še trenersko ekipo, ki bo vodila ekipe v letošnji sezoni. Marjeta Veber marton bo vodila ekipi Kadetinj in starejših deklic A, Mateja Ivanc bo vodila ekipo mladink ter ekipi mlajših deklic, Mira Miloševič pa bo vodila ekipo starejših deklic B. Aleš Veber bo vodil in deloval v našem novem projektu, šoli vratark ter pomagal pri delu z mladinsko ekipo ter ekipama kadetinj in starejših deklic A.