UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

Začenjamo z akcijo “Ali si upaš?”

Začenjamo z akcijo “Ali si upaš?”

Po sobotnih nič kaj prijetnih dogodkih na tribuni, ki so se dogajali med tekmo polfinala državnega prvenstva starejših deklic B s strani navijačev (če jih lahko tako imenujemo) gostujoče ekipe in bi kmalu zasenčili ves trud in prizadevanja mladih deklet, ki so igrale in garale na igrišču smo se odločili, da je potrebno počasi narediti konec podobnim dogodkom, katerim smo priča na veliki večini tekem tekmovanja mladih.

Od sobote, 22.03.2014 naprej bomo začeli z akcijo “Ali si upaš?”, katere osnovni namen je ta, da naredimo konec nešportnemu in povsem neprimernemu obnašanju obiskovalcev tekem v tekmovanju državnega prvenstva za mlade. Vsled tega smo se odločili, da bodo od sedaj naprej vse tekme naših selekcij v mali dvorani ŠP Tivoli snemane.

Žal ne bo snemana igra deklet na igrišču, kar bi bilo v normalnih razmerah pričakovano. Snemane bodo tribune na katerih se v tekmovanju mladih dogaja in sliši marsikaj.

V primeru neprimernega vedenja navijačev, podpornikov, staršev bo posnetek ugledal luč sveta na našem kanalu spletne strani YouTube, kjer se bodo te osebe lahko pogledale v ogledalo obenem pa bo njihovo vedenje in njihova dejanja postavljeno na videlo širši javnosti.
Posnetek bo predstavljal ogledalo, ki je več kot potrebno za dogajanja na tribunah v tekmovanju mladih.

Morda bomo s to našo potezo dvignili veliko prahu in poželi nemalo kritik, vendar pa smo trdno odločeni, da so v ospredju tekmovanja mladih igralke in igralci, ki tam nastopajo, ne pa tisti, ki se neprimerno vedejo na tribunah.

Spodbujajte svoje otroke na način katerega se le ti ne bodo sramovali!
Pustite trenerjem in sodnikom opravljati svoje delo, ker za njihova dejanja so pristojni drugi.

Spoštovani starši, navijači, podporniki zapomnite si naslednje: niste sodniki, še manj trenerji.