UA-43565845-1

+386 40 218 257

Ljubljana, Celovška cesta 25

SPOROČILO ZA JAVNOST

SPOROČILO ZA JAVNOST

V ponedeljek, 5. avgusta 2013 je bilo na sestanku delavcev kluba odločeno, da se mora zaradi slabe finančne žal opustiti delo s člansko ekipo, da pa se nemoteno nadaljuje delo na osmih ljubljanskih osnovnih šolah ter delo z mlajšimi selekcijami našega kluba.
Slednja odločitev je bila sklenjena na sestanku s starši otrok, ki trenirajo v selekcijah mladinskega pogona.

Namigovanja in govorice, da naj bi selekcije mlajših deklic, starejših deklic ter kadetinj vključno z selekcijami rokometnih krožkov na ljubljanskih osnovnih šolah odšle pod okrilje nekega novonastalega rokometnega kluba v Ljubljani so popolnoma neresnične, zavajajoče in zlonamerne.

Zahvaljujemo se vsem dekletom na čelu z glavno trenerko Vesno Petrovič za ves trud, željo in odrekanje katerega so v zadnjih dveh letih vložile v cilj vrnitve med najboljše ekipe v državi.
Želimo vam veliko osebnega in športnega uspeha v novih sredinah v upanju, da se morda nekoč naše poti zopet srečajo.

Žal je to realnost, do katere je pripeljala nespametna politika vodenja kluba med leti 2008 in 2010. Klub z bogato zgodovino je tako pristal na dnu, vendar pa bomo storili vse, da ga ohranimo pri življenju in damo oziroma omogočimo dekletom mlajših selekcij, da se ukvarjajo s športom, da igrajo igro katero imajo najraje in zaradi katere tudi delamo vse to – rokomet!